Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep met witloof en zijn garnituren
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep met witloof en zijn garnituren
Een heerlijk soep met witloof en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
 - > Soepen - met Vis
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep met witloof en zijn garnituren te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Venkel fijn snijden.
Witloof grof snijden, houd enkele blaadjes apart voor afgarnering en enkele blaadjes om zeer fijn te snijden
Stoof de groenten aan in de boter en voeg vervolgens de bouillon toe laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep zeer goed en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm in borden en garneer af met de blaadjes witloof grijs garnalen en fijn gesneden witloof.
										Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Venkel fijn snijden.
Witloof grof snijden, houd enkele blaadjes apart voor afgarnering en enkele blaadjes om zeer fijn te snijden
Stoof de groenten aan in de boter en voeg vervolgens de bouillon toe laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep zeer goed en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm in borden en garneer af met de blaadjes witloof grijs garnalen en fijn gesneden witloof.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    
Anna Koudys zegt: