KookJij

Recept voor Soep met groenten en kippenonderbout

Deze soep kan natuurlijk ook met kippenblokjes gemaakt worden.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Neem een ruime ketel laat boter smelten, bak de kippenonderbouten lichtjes goudbruin aan. Porei in ringen snijden, ajuin in blokjes snijden, wortel even zeer in kleine blokjes snijden. Voeg deze bij de kippenboutjes evenzeer de look uitgeperst en de pompoen. Laat dit alles een 30 tal min op een zeer klein vuur sudderen. Vervolgens de kippenbouillon en spruiten toevoegen. Laat verder zachtjes sudderen en dien de soep zeer warm op.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Albert Willems

Albert Willems zegt:
Zo te proeven (door inbeelding) is dit net een soepje vooreen koude winterdag.
Thanks for sharing.