Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: Groenlandse heilbot in het groen
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: Groenlandse heilbot in het groen
Een heerlijk soep: groenlandse heilbot in het groen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Vis
- > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: Groenlandse heilbot in het groen te bereiden
 Porei in ringen snijden. Houd een stukje apart voor afgarnering deze in zeer fijne ringen gesneden. 
Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Basilicum grof snijden. Houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Serveer er heerlijk gebakken stokbrood bij.
Snij van de citroen 2 mooie schijven, de rest van de citroen uitpersen.
Stoof de groenten samen met de basilicum aan in boter zeezout, rozemarijn en citroensap toevoegen.
Voeg de visbouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep zeer goed en warm terug op voor het opdienen de blokjes heilbot en porei toevoegen laat even opkoken.
Serveer zeer warm en werk af met basilicum en citroen.
 
										Ajuin in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Basilicum grof snijden. Houd enkele takjes apart voor afgarnering.
Serveer er heerlijk gebakken stokbrood bij.
Snij van de citroen 2 mooie schijven, de rest van de citroen uitpersen.
Stoof de groenten samen met de basilicum aan in boter zeezout, rozemarijn en citroensap toevoegen.
Voeg de visbouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep zeer goed en warm terug op voor het opdienen de blokjes heilbot en porei toevoegen laat even opkoken.
Serveer zeer warm en werk af met basilicum en citroen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
 
									
derbyke zegt: