KookJij

Slaatje van koude pasta (tagliatelle)

Een heerlijk slaatje van koude pasta (tagliatelle) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Geen bron, zelf geprobeerd recept.
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slaatje van koude pasta (tagliatelle) te bereiden

Kook 2 eieren hard.
Kook de pasta en laat afkoelen en snij de pasta in kleine blokjes.
Snij 1 kleine rode ui fijn.
Snij de gekookte en koude eieren in reepjes en daarna dwars in blokjes.
Meng de gesneden ui met de pasta en met 1 eetlepel mayonaise.
Meng daarna de eierblokjes er voorzichtig door.
Breng op smaak met zout en peper.
Doe het mengsel op een blaadje ijsbergsla.
Bestrooi met een weinig rood paprikapoeder.

Mijn kookverhaal (Alfons Van de Mieroop)

Je kan er ook nog blokjes kaas bijvoegen.
Serveren met een champagnoise drank of champagne.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst