KookJij

Sinaasappelsaus voor Vleesgerechten

Bekend is eend met sinaasappelsaus.Dat Gaat ook goed met bv varkensvlees en kip.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Schotland
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sinaasappelsaus voor Vleesgerechten te bereiden

*Zet de braadpan van het vlees weer op het vuur en maak weer warm.
*Doe de schone partjes sinaasappel in de pan met aanbaksels en braadvetten samen met de sinaasappelzeste en bak goed door.
*Haal de partjes er uit en zet even weg en blus de braadjus af met de whisky.
*Laat de whisky voor de helft inkoken en voeg toe de marmelade en de room en laat weer voor de helft inkoken.
*Doe de partjes sinaasappel er weer bij en maak de smaak af met wat zeezout en flink peper.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Deze saus gaat goed met ribeyes, karbonades.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst