Recept
« Terug naar recepten
					
						Shoarma met kaas ovenschotel
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Shoarma met kaas ovenschotel
Een heerlijk shoarma met kaas ovenschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Shoarma met kaas ovenschotel te bereiden
  -De varkenslapjes mengen met de shoarmakruiden, knoflook ,kaneel en 2 eetlepels olie.
-Even een half uurtje laten trekken (langer is beter natuurlijk, maar een half uur doet het ook).
-In een koekenpan de paprika, champignons, ui even aanbakken(5 minuutjes).
-Het vlees toevoegen en ± 8 minuten bakken.
-Pan van het vuur halen en het potje milde salsa saus en de koriander erbij doen en goed doorroeren.
-De geraspte jonge kaas erdoor roeren en alles in een ovenschaal doen.
-De mozzarrela erover verkruimelen en in de voorverwarmde oven op 180°C ± 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.
  
									-Even een half uurtje laten trekken (langer is beter natuurlijk, maar een half uur doet het ook).
-In een koekenpan de paprika, champignons, ui even aanbakken(5 minuutjes).
-Het vlees toevoegen en ± 8 minuten bakken.
-Pan van het vuur halen en het potje milde salsa saus en de koriander erbij doen en goed doorroeren.
-De geraspte jonge kaas erdoor roeren en alles in een ovenschaal doen.
-De mozzarrela erover verkruimelen en in de voorverwarmde oven op 180°C ± 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Anna zegt:
http://www.kookjij.nl/recept-gevuld-turks-brood
 
									apu zegt:
 
									Anna zegt:
Wat ik altijd even doe, is de bodem van het brood even inkwasten met een mengsel van olie, teentje knof en een pittig rood sausje of sambal.:D
 
									apu zegt:
 
									Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
 
                    





 
					
apu zegt: