Recept
« Terug naar recepten
					
						Sausje zowel voor bij pasta als puree
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sausje zowel voor bij pasta als puree
Een heerlijk sausje zowel voor bij pasta als puree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sausje zowel voor bij pasta als puree te bereiden
Snij de kippenfilet in blokjes.
Maak van de melk, bloem en boter een blanke roux kruid deze zeer goed.
Voeg kaas en peterselie toe evenzeer de in blokjes gesneden sneetjes kippenfilet.
Serveer deze saus zeer warm.
										Maak van de melk, bloem en boter een blanke roux kruid deze zeer goed.
Voeg kaas en peterselie toe evenzeer de in blokjes gesneden sneetjes kippenfilet.
Serveer deze saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    




 
					
