KookJij

Saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt

Een heerlijk saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus voor bij de pasta met kalfs-gehakt te bereiden

Paprika in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look in fijne ringen snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Het gehakt losroeren in een beetje boter, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Laat dit op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm met pasta naar wens.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Natuurlijk kan je ook andere kruiden gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst