KookJij

Sardinepastei

Een heerlijk sardinepastei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sardinepastei te bereiden

Was de groenten. Snijd de tak selderij in dunne plakjes nadat je de blaadjes hebt verwijderd. Snijd de uien in dunne plakjes.
Pel de tomaat en verwijder de zaadjes. Snijd ze in blokjes.
Hak de olijven fijn.
Plet de sardines grof met een vork.
Doe alle ingrediënten in een slakom. Doe er de Boursin, de ciderazijn, 2 eetlepels olie uit het sardineblikje (of olijfolie), de espelette-peper en wat peper en zout bij. Meng alles voorzichtig en laat minstens 1 u. in de koelkast rusten.
Serveer op een snee geroosterd brood, toastjes van toastbrood of met taco's.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst