Mijn Tip:
Maak de saus voor gebruik lichtjes warm en smeer de gegrillte of gebakken vis ermee in voor het opdienen.
De saus smaakt ook lekker met fris Frans Brood om te dippen.
Recept
« Terug naar recepten
Salsa Salmoriglio
PT15M
Salsa Salmoriglio
Een heerlijk salsa salmoriglio recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
vriend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsa Salmoriglio te bereiden
Knoflook fein hakken en met het zout en citroensap 10 minuten in de pan laten staan.
Dan de olijfolie oregano en peterselie erbij en met een garde tot een homogeen mengsel kloppen.
Vooral op vis zeer lekker
Dan de olijfolie oregano en peterselie erbij en met een garde tot een homogeen mengsel kloppen.
Vooral op vis zeer lekker