Mijn Tip:
Maak de saus voor gebruik lichtjes warm en smeer de gegrillte of gebakken vis ermee in voor het opdienen.
De saus smaakt ook lekker met fris Frans Brood om te dippen.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Salsa Salmoriglio
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Salsa Salmoriglio
Een heerlijk salsa salmoriglio recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Martine De Clercq
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									vriend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Salsa Salmoriglio te bereiden
 Knoflook fein hakken en met het zout en citroensap 10 minuten in de pan laten staan.
Dan de olijfolie oregano en peterselie erbij en met een garde tot een homogeen mengsel kloppen.
Vooral op vis zeer lekker
										Dan de olijfolie oregano en peterselie erbij en met een garde tot een homogeen mengsel kloppen.
Vooral op vis zeer lekker
 
                    





 
					