KookJij

Salade van Mul met Sinaasappel

Een heerlijk salade van mul met sinaasappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Belgische vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van Mul met Sinaasappel te bereiden

1).Vis filetjes goed controleren op visgraatjes en die verwijderen.
2).Enkele sneetjes aanbrengen in het visvlees.
3).Klop de olijfolie door het sap van 1 sinaasappel.
4).De filetjes 15 - 30 minuutjes laten marineren in de helft van het citrusmengsel.
5).Filetjes uit de marinade halen en goed droog deppen.
6).Leg ze in een vetgemaakte ovenschaal en bestrooi ze met peper, zeezout en venkelpoeder en doe dat 11 - 12 minuten in de oven.
7).Meng de in kleine stukjes gesneden partjes sinaasappel, prei,knoflook, lombok en lente ui voorzichtig door elkaar en roer hierdoor de overgebleven helft van het olie sinas mengsel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Verdeel het vruchten-prei mengsel over de borden en leg hierop de gegaarde visfiletjes en bestrooi met koriander.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst