KookJij

Salade van geitenkaas en spek met frambozendressin

Een heerlijk salade van geitenkaas en spek met frambozendressin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salade van geitenkaas en spek met frambozendressin te bereiden

Pak de geitenkaas in met katenspek (4 plakjes per plak geitenkaas) Leg de ingepakte plakken geitenkaas op een bakplaat en sprenkel over iedere plak ½ eetlepel honing. Zet het geheel ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven (175º).
Frambozendressing
Snipper de ui en hak de peterselie en tijm fijn. Doe dit in een kom en voeg frambozenbier, suiker, peper en zout toe. Roer met een garde alles goed door elkaar en voeg dan langzaam (druppelsgewijs) de olie toe.
Geef er warm stokbrood bij.
Serveren:
Leg de plakken geitenkaas op de schoongemaakte blaadjes gemengde salade en giet er onderstaande dressing overheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst