Recept
« Terug naar recepten
					
						Runderstoofpot
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Runderstoofpot
Een heerlijk runderstoofpot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 - > Hoofdgerechten - Aardappels
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Runderstoofpot te bereiden
  1. Snij het vlees in stukken. 
2. Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de knolselder in stukken, de wortelen in plakjes, de aardappelen in kwartjes. Halveer de raapjes.
3. Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg er het vlees en de mergpijp ana toe. Kruid bij met peper en zout.
4. Laat 1 uur sudderen tegen de kook aan.
5. Doe er de groenten bij en laat nog 15 tot 20 minuten zacht koken, of tot de groenten beetgaar zijn.
6. Neem de mergpijp en het kruidentuiltje weg. Werk af met de fijngesneden lente-uitjes. Serveer goed heet.
									2. Maak de groenten schoon. Snij de ui in ringen, de knolselder in stukken, de wortelen in plakjes, de aardappelen in kwartjes. Halveer de raapjes.
3. Breng de kalfsfond aan de kook met het kruidentuiltje. Voeg er het vlees en de mergpijp ana toe. Kruid bij met peper en zout.
4. Laat 1 uur sudderen tegen de kook aan.
5. Doe er de groenten bij en laat nog 15 tot 20 minuten zacht koken, of tot de groenten beetgaar zijn.
6. Neem de mergpijp en het kruidentuiltje weg. Werk af met de fijngesneden lente-uitjes. Serveer goed heet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
yvonne216 zegt:
phamaekers zegt:
IK heb er van genoten. Zelfs het klaarmaken was al een feest. Dank je voor het delen van je recept. Mien
Liske zegt:
ger2 zegt:
                    
Anna zegt: