KookJij

Rozenconfituur van Leo

Een heerlijk rozenconfituur van leo recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rozenconfituur van Leo te bereiden

Spoel de rozenblaadjes af.
Kook de rozenblaadjes 10 minuten in 1 liter water..
Zet er de staafmixer in en mix fijn.
Voeg de pectine met het citroenzuur toe( nu wordt de rozenblaadjesmix mooi rood) .
Als het mengsel kookt , de suiker toevoegen en aan de kook brengen onder roeren.
2 minuten hevig doorkoken.
Doe in uitgekookte potjes, sluit hermetisch af en etiketeer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst