Recept
« Terug naar recepten
					
						Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier
Een heerlijk rozemarijnaardappeltjes in bakpapier recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Doortje Haas
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier te bereiden
Verwarm de oven voor 200 oC.
Knip een cirkel bakpapier van 30 cm. doorsnee, vouw doormidden en leg op een bakplaat.Leg de aardappels op een helft en stop er de rozemarijn en knoflook tussen. Sprenkel er de olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Vouw er de andere helft van het papier over en knijp de randen goed dicht. Zet 30 minuten in de oven, of tot het papieren zakje opgebold is en de aardappels gaar zijn.
Maak het pakje aan tafel open en snuif de geuren op.
Succes en eet smakelijk!
Tip:
Knip voor individuele porties cirkels van 20 cm. en verdeel de benodigdheden over 4 pakjes.
									Knip een cirkel bakpapier van 30 cm. doorsnee, vouw doormidden en leg op een bakplaat.Leg de aardappels op een helft en stop er de rozemarijn en knoflook tussen. Sprenkel er de olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Vouw er de andere helft van het papier over en knijp de randen goed dicht. Zet 30 minuten in de oven, of tot het papieren zakje opgebold is en de aardappels gaar zijn.
Maak het pakje aan tafel open en snuif de geuren op.
Succes en eet smakelijk!
Tip:
Knip voor individuele porties cirkels van 20 cm. en verdeel de benodigdheden over 4 pakjes.
                    