KookJij

Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier

Een heerlijk rozemarijnaardappeltjes in bakpapier recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rozemarijnaardappeltjes in bakpapier te bereiden

Verwarm de oven voor 200 oC.
Knip een cirkel bakpapier van 30 cm. doorsnee, vouw doormidden en leg op een bakplaat.Leg de aardappels op een helft en stop er de rozemarijn en knoflook tussen. Sprenkel er de olijfolie over en bestrooi met zout en peper. Vouw er de andere helft van het papier over en knijp de randen goed dicht. Zet 30 minuten in de oven, of tot het papieren zakje opgebold is en de aardappels gaar zijn.
Maak het pakje aan tafel open en snuif de geuren op.



Succes en eet smakelijk!


Tip:
Knip voor individuele porties cirkels van 20 cm. en verdeel de benodigdheden over 4 pakjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst