Recept
« Terug naar recepten
Rommedoetoast
PT30M
Rommedoetoast
Een heerlijk rommedoetoast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rommedoetoast te bereiden
Maak van hetbrood en de rommedoe even grote plakken.
Smeer het brood in met wat roomboter en leg de rommedoe erop.
Smeer wat appelstroop op de rommedoe.
Laat de kaas onder de drill smelten en de stroop een beetje karameliseren.
Smeer het brood in met wat roomboter en leg de rommedoe erop.
Smeer wat appelstroop op de rommedoe.
Laat de kaas onder de drill smelten en de stroop een beetje karameliseren.
Bert Allers zegt:
Bekijk het maar net als Brie.:):)