KookJij

Rommedoetoast

Een heerlijk rommedoetoast recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rommedoetoast te bereiden

Maak van hetbrood en de rommedoe even grote plakken.
Smeer het brood in met wat roomboter en leg de rommedoe erop.
Smeer wat appelstroop op de rommedoe.
Laat de kaas onder de drill smelten en de stroop een beetje karameliseren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bert Allers

Bert Allers zegt:
Alice nee de korst eet je gewoon op:
Bekijk het maar net als Brie.:):)
Alice

Alice zegt:
Moet de korst van de kaas eraf???