KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Romanesco bloemkool met spek

een variant op de witte bloemkool
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200°
  2. Snij de romanesco in kleine roosjes, doe deze in een steelpan met kokend water.
  3. Laat onder deksel ongeveer 10 minuten koken.
  4. Bak de spekblokjes krokant.
  5. Doe de romanesco in een ovenschotel; verdeel het spek erover.
  6. Doe gemalen parmezaan erboven op.
  7. Zet het geheel in de oven tot de kaas gesmolten is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst