KookJij

Roergebakken vis in gembersaus

Een heerlijk roergebakken vis in gembersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken vis in gembersaus te bereiden

Maak de sugarsnaps schoon en kook ze 2 minuten in water met zout. Giet de sugarsnaps af en laat ze uitlekken. Pel en snipper de ui. Snijd de mango in blokjes. Snijd de vis in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis 2 minuten. Voeg de sugarsnaps, ui en mango toe en bak nog eens 2 minuten. Giet de gember soja woksaus erbij en laat de saus even doorkoken. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Mijn kookverhaal (Esther van Gompel)

Lekker zoet met de mango en gember. Dus als de kinderen van vis houden, zullen ze het wel lekker vinden. Het is ook helemaal niet pittig.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

toosje bolder

toosje bolder zegt:
Lijkt me heerlijk ik ga het in het weekend proberen.