KookJij

Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk

Een heerlijk risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Risotto met najaarsgroenten en gebakken steenbolk te bereiden

Versnijd de groenten en stoof aan op een zacht vuurtje samen met de rijst, laurier en tijm.
Laat uitzweten en voeg al roerend en met mondjesmaat de kippenbouillon toe zodat de rijst het vocht rustig kan opnemen. Doe dit tot de rijst beetgaar is. Laat het vocht niet volledige uitkoken.
Breng op smaak met peper en zout. Voeg net voor het opdienen de fijngesneden sla toe.
Wentel de steenbolkfilets in bloem en bak in boter.
Dresseer in een diep bord de rijst met de sla samen met de steenbolk. Werk af met nog wat slasnippers en Gandaham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst