Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer
PT30M
Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer
Een heerlijk rijstsalade met rosbief, mango en komkommer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer te bereiden
Kook de rijst met het bouillontablet toegevoegd aan het kookvocht. Laat de rijst daarna afkoelen. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verwijder de stronkjes uit de struikjes witlof. Snijd 1 struikje in ragfijne reepjes en haal van de andere struikjes de blaadjes los.
Bereiden:
Schep de komkommerblokjes en de witlofreepjes met de dressing door de rijst. Leg de witlofblaadjes op een schaal of op kleine bordjes. Schep de rijst in het midden en schik daarop plakjes mango, plakjes rosbief en ui.
Bereiden:
Schep de komkommerblokjes en de witlofreepjes met de dressing door de rijst. Leg de witlofblaadjes op een schaal of op kleine bordjes. Schep de rijst in het midden en schik daarop plakjes mango, plakjes rosbief en ui.