Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer 
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer
Een heerlijk rijstsalade met rosbief, mango en komkommer  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									boodschappen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijstsalade met rosbief, mango en komkommer te bereiden
Kook de rijst met het bouillontablet toegevoegd aan het kookvocht. Laat de rijst daarna afkoelen. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verwijder de stronkjes uit de struikjes witlof. Snijd 1 struikje in ragfijne reepjes en haal van de andere struikjes de blaadjes los. 
Bereiden:
Schep de komkommerblokjes en de witlofreepjes met de dressing door de rijst. Leg de witlofblaadjes op een schaal of op kleine bordjes. Schep de rijst in het midden en schik daarop plakjes mango, plakjes rosbief en ui.
									Bereiden:
Schep de komkommerblokjes en de witlofreepjes met de dressing door de rijst. Leg de witlofblaadjes op een schaal of op kleine bordjes. Schep de rijst in het midden en schik daarop plakjes mango, plakjes rosbief en ui.
                    