Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijstsalade met makreel
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijstsalade met makreel
Een heerlijk rijstsalade met makreel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									705 kCal energie
29 Gram eiwit
33 Gram vet
74 Gram koolhydraten
								29 Gram eiwit
33 Gram vet
74 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									Allerhande 07 2011
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijstsalade met makreel te bereiden
 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
Giet af en laat afkoelen.
Schep af en toe om.
Maak ondertussen de makreel schoon: verwijder het vel en de graten en breek het visvlees in stukjes.
Doe de tuinerwten in een kom en schenk er 1 liter kokend water over zodat ze ontdooien.
Laat uitlekken in een vergiet.
Meng in een kom de makreel met de tuinerwten, ui, bleekselderij en koriander.
Meng de mayonaise met 4 eetlepels water en schep dit door het vis-groentemengsel.
Voeg de rijst toe en breng op smaak met peper en zout.
									Giet af en laat afkoelen.
Schep af en toe om.
Maak ondertussen de makreel schoon: verwijder het vel en de graten en breek het visvlees in stukjes.
Doe de tuinerwten in een kom en schenk er 1 liter kokend water over zodat ze ontdooien.
Laat uitlekken in een vergiet.
Meng in een kom de makreel met de tuinerwten, ui, bleekselderij en koriander.
Meng de mayonaise met 4 eetlepels water en schep dit door het vis-groentemengsel.
Voeg de rijst toe en breng op smaak met peper en zout.
 
                    




 
					