KookJij

Rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten

Een heerlijk rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstsalade met frisse stukjes peer en pecannoten te bereiden

Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen. Snij de groene paprika in blokjes. Laat de halve peren uitlekken en snij ook in blokjes. Snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe de rijst samen met de gesneden groenten en peer in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin, peper en zout. Verdeel de salade over vier borden, steek 3 blaadjes witlof in iedere salade en vul deze met een paar pecannoten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst