Recept
« Terug naar recepten
					
						Rijstsalade met Boerenkool en Tahoe
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rijstsalade met Boerenkool en Tahoe
Een heerlijk rijstsalade met boerenkool en tahoe recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 - > BBQ & Grillen - Voorgerechten
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Familie uit Hong Kong
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rijstsalade met Boerenkool en Tahoe te bereiden
 1).Kook de rijst gaar volgens de regelen van de kunst.
2).Maak een dressing van de olien, de gember, de Nam Prik Pao en de ketjap en verdeel dat in 2 porties.
3).Doe 2/3 van de dressing in een grote kom en voeg toe de gehakte boerenkool, de cocos en de tahoe en roer dat voorzichtig , maar wel intens door elkaar.
4).Verspreid de boerekool massa over een bakblik en zet dat in de oven.
5).Haal het bakblik na 10 minuten uit de oven en hussel alles zodanig, dat het minst gebakkenen nu de kans krijgt en zet het bakblik weer terug in de oven voor 10 minuten.
6).Doe daarna de massa van het bakblik in een grote kom en roer daar door heen de rijst en de rest van de dressing.
										2).Maak een dressing van de olien, de gember, de Nam Prik Pao en de ketjap en verdeel dat in 2 porties.
3).Doe 2/3 van de dressing in een grote kom en voeg toe de gehakte boerenkool, de cocos en de tahoe en roer dat voorzichtig , maar wel intens door elkaar.
4).Verspreid de boerekool massa over een bakblik en zet dat in de oven.
5).Haal het bakblik na 10 minuten uit de oven en hussel alles zodanig, dat het minst gebakkenen nu de kans krijgt en zet het bakblik weer terug in de oven voor 10 minuten.
6).Doe daarna de massa van het bakblik in een grote kom en roer daar door heen de rijst en de rest van de dressing.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er evt.wat krupuk bij en serundeng.
									
                    