Heerlijk oosters gerecht.
Je kan er eventueel nog 2 fijngehakte Spaanse pepers door doen als je van pittig houd.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Red currynoedels met kip
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Red currynoedels met kip
Heerlijk gerecht, je kan dit ook met garnalen of ander vlees maken.
            
            
					
									Recept van:
									marcel knol
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									conimex
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Red currynoedels met kip te bereiden
- Snijd de kip in stukken en bak deze in een koekenpan met een scheutje olie tot ze goudbruin zijn en haal ze uit de pan en zet ze apart.
 - Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking.
 - Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
 - Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de prei ca. 2 minuten.
 - Voeg de gebakken kip toe en bak dit even 1 minuut mee.
 - Voeg dan de kruiden pasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.
 - Voeg de noedels toe, goed mengen en wok nog 2 minuten.
 - Schep de currynoedels in 4 grote kommen of op 4 borden, bestrooi met de kruiden en de geraspte kokos.
 
                    