Recept
« Terug naar recepten
Quinoa met paddenstoelen en een gebakken eitje
PT30M
Quinoa met paddenstoelen en een gebakken eitje
Een heerlijk quinoa met paddenstoelen en een gebakken eitje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quinoa met paddenstoelen en een gebakken eitje te bereiden
Snijd de rode ui fijn. Verhit de olijfolie in een middelgrote pan en bak knoflook en ui op een matig vuur gedurende 2-3 minuten.
Spoel de quinoa. Voeg toe aan de ui en laat onder voortdurend roeren 1 minuut meebakken. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en kook beetgaar in ongeveer 10 minuten.
Voeg de paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en voeg de mascarpone, gehakte amandelen, peterselie en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de eieren en serveer bij de quinoa.
Spoel de quinoa. Voeg toe aan de ui en laat onder voortdurend roeren 1 minuut meebakken. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Dek af en kook beetgaar in ongeveer 10 minuten.
Voeg de paddenstoelen toe en laat nog 5 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en voeg de mascarpone, gehakte amandelen, peterselie en oregano toe. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de eieren en serveer bij de quinoa.
fijnproever zegt: