KookJij

Pittige Pita Madame Jeanette

Een heerlijk pittige pita madame jeanette recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
  2. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Mexico
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige Pita Madame Jeanette te bereiden

Snij de kipfilet in dunne repen, snij de 2 pepertjes in hele kleine stukjes en vergeet niet om de zaadjes te verwijderen! deze zijn heel erg pittig! Goed je handen hierna wassen.
Meng de mexicaanse taco saus-poeder met ongeveer 6 eetlepels olijfolie tot een vochtige marinade, voeg de kleingesneden pepertjes toe en meng de kiprepen hierin. Laat de marinade 40 min intrekken.

Bak de pitabroodjes in de oven af zoals op de verpakking staat beschreven. Bak de gemarineerde kipreepjes in de droge grillpan tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn. Snij de ui in plakjes.
Snij de pitabroodjes deels open en besmeer de binnenkanten met de mango chudney, Vul de broodjes daarna met de kipreepjes, de ui, rucola sla, en dorito chips. Smullen maar!
Lekker, snel en weer eens wat anders!

Mijn kookverhaal (wendy bekking)

Vriend-lief houd van pittig, dus na een aantal pogingen heb ik het recept 'geperfectioneerd' en is dit pittige pita broodje een van zijn favoriete gerechten geworden!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst