KookJij

Pittig gebakken ei met lente-ui

Een heerlijk pittig gebakken ei met lente-ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittig gebakken ei met lente-ui te bereiden

Snij de lente-ui in kleine stukjes en voeg de olie of boter in een voorverwarmde koekenpan.
Doe de lente-ui in de pan en breek vervolgens de eieren, met een dooier heel bovenop de lente-ui.
Strooi de sambal peper, zout, italiaanse kruiden over het ei. Doe er vervolgens een aantal druppels ketchup op het ei en strooi de kaas er overheen.
Bak het ei in een aantal minuten gaar en serveer dit op 2 bruine boterhammen.

Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Het is zeker een pittig eitje,maar vind het lekkerder óf/ óf; dwz óf met pepermix/sambal enz, óf een ei met Italiaanse kruiden. Gezamenlijk vind ik het minder......maar dat is uiteraard persoonlijk...de Italiaanse "versie" combineert goed met macaroni.:p:D
Anna

Anna zegt:
Dat ziet er lekker uit, zeg;):D Die sambal peper mix lijkt me wel wat;):D
derbyke

derbyke zegt:
Njam,njam, meer hoeft dat niet te zijn een heerlijk eike op de boterham goed gekruid en dat s'morgens vroeg dadelijk wakker :);):p