KookJij

Pitapuntjes met olijven en knoflook

Een heerlijk pitapuntjes met olijven en knoflook recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pitapuntjes met olijven en knoflook te bereiden

Verwijder de velletjes van de 2 bollen knoflook, doe ze in een bakblik en besprekel ze met olijfolie. Bak ze 1 uur in een voorverwarmde oven op 180 graden tot ze zacht zijn. Laat het knoflook afkoelen. Prak het fijn met een vork. Smeer de knoflookpasta op 4 kleine pitabroodjes en bedek ze met de fijngehakte olijven en geraspte mozzarella. Leg ze op een bakplaat en bak ze ca. 15 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Snijd elk pitabroodje in 6 puntjes. Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi Annemarie,
De pitabroodjes in originele staat gebruiken, ze dienen nl. als bodem voor de hapjes.
Succes en een goed weekeinde!
Groetjes,
Anna
KookJij:D:D
Annemarie

Annemarie zegt:
Hoi Bobby, snij je de pitabroodje eerst door voordat je ze bestrijkt of laat je ze gewoon heel?? Groetjes Annemarie