KookJij

Pisang Goreng

Een heerlijk pisang goreng recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
  2. > Kinderen - Toetjes
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: van vroeger en aangevuld met nu
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pisang Goreng te bereiden

De beide soorten bloem doorelkaar mengen met de boter ,de kokosmelk en het zout tot een glad beslag.
Halveer de bananen en dan elke helft in 2-en.
(gebruik je bakbananen,dan de helften in 3-en).
Haal de stukken banaan door het beslag en bak ze in de ruime olie tot ze goudblond zijn.
Eet ze warm of koud

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Lekker met kokosijs of gewoon met roomijs en wat chocolade
stroop er over

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst