KookJij

Pecannotentaartje

Een heerlijk pecannotentaartje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: Allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pecannotentaartje te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 195°C.
2. Kneed een deegbal van gezeefde bloem, boter en poedersuiker. Leg deze, gewikkeld in plasticfolie, ± 30 minuten in de koelkast.
3. Hak ⅔ van de noten grof. Klop de eieren met het zout schuimig en voeg basterdsuiker, stroop en 1 eetl boter toe. Schep dan de gehakte noten erbij.
4. Bekleed de ingevette springvorm met deeg (ook de zijkant). Schenk het ei-notenmengsel erin. verdeel de achtergehouden hele noten erover. Bak de taart in ± 45 minuten goudbruin. Dek na 30 minuten af met folie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst