KookJij

Pate au foie gras met saus Monegask

Een heerlijk pate au foie gras met saus monegask recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pate au foie gras met saus Monegask te bereiden

Doe de uitjes, tomaten ketchup, de kruiden, 2/3 zakje rozijnen, witte wijn en suiker bij elkaar in een pannetje en breng aan de kook.
Laat een half uur tot 3 kwartier sudderen, en laat daarna afkoelen.
Met wat meer ketchup en/of wijn kan het naar wens wat dikker of dunner gemaakt worden.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tom

Tom zegt:
Hoe kom je aan saus monegask?