KookJij

Pasta vegetarisch

Een heerlijk pasta vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: fijnproever & Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta vegetarisch te bereiden

Pasta beetgaar koken in ruim water met het bouillonblokje.
Champignons in de helft snijden.
Sjalotjes grof snijden.
Rucola grof snijden, een deel zeer fijn snijden.
Stoof de champignons met sjalotjes even aan in boter en kruid met de wild garlic.
Voeg de room toe en laat een op een matig vuur pruttelen.
Voor het opdienen de rucola onder de saus mengen voeg de pasta toe en meng alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm en werk af met grof gesneden rucola en kruiden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Hilde, in de bereiding staat het vermeld champignons en sjalotjes opstoven en kruiden. Vriendelijke groetjes Hilde
hilde fond

hilde fond zegt:
Beste
Ik heb nog een potje gevonden met Wild Garlic mix en kwam zo op je recept
wanneer doe je die garlic dan bij dat gerecht (opwarmen in bouilon of room)
dank voor een antwoordje
hilde
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen Marianne, met zo'n recept kan je elke kant op. Zelfs degene die er vlees of vis willen toevoegen geen enkel probleem.
Marianne Meeuwissen

Marianne Meeuwissen zegt:
Ik heb vandaag ook zo iets gemaakt ,had er ook nog sugersnaps bij gedaan en vega worstjes ,erg lekker !
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Harry ik hoor het wel wat je van de combinatie van groenten vind, laat het jullie smaken ;-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Binnenkort hebben wij een "vleesloze"dag. Dus dan gaan we deze maken! Ziet er goed uit Hilde!