Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta met zalm, broccoli en tomaten
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta met zalm, broccoli en tomaten
Een heerlijk pasta met zalm, broccoli en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan  Decoster
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Libelle + eigen variatie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta met zalm, broccoli en tomaten te bereiden
 Blancheer of stoom de broccoli en laat schrikken onder koud water.
Stoof de fijn gesnipperde sjalotjes samen met wat peterselie in de boter, blus met de witte wijn, de room en laat inkoken.
Kook de pasta beetgaar.
Bak de zalm in blokjes gesneden, mooi krokant.
Voeg de broccoli, tomaten in blokjes en ook de mozzarella in blokjes gesneden toe aan de saus en laat goed doorwarmen.
Leg eerst de pasta op een pastabord, overgiet met de saus. Leg hierop wat stukjes zalm en versier met fijngehakte peterselie.
									Stoof de fijn gesnipperde sjalotjes samen met wat peterselie in de boter, blus met de witte wijn, de room en laat inkoken.
Kook de pasta beetgaar.
Bak de zalm in blokjes gesneden, mooi krokant.
Voeg de broccoli, tomaten in blokjes en ook de mozzarella in blokjes gesneden toe aan de saus en laat goed doorwarmen.
Leg eerst de pasta op een pastabord, overgiet met de saus. Leg hierop wat stukjes zalm en versier met fijngehakte peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
nebula zegt:
                    
derbyke zegt: