KookJij

Pasta met ham en room

Een heerlijk pasta met ham en room recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2-4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met ham en room te bereiden

Doe de room culinair samen met de champignonroomsaus (poeder) in een pannetje en voeg langzaam de 200 cl water toe. Saus goed roeren en op een laag pitje zetten.
Kook de penne met een snufje zout in een pan.
Zodra de saus dikker is, de hamblokjes toevoegen, goed er door heen roeren en nog even op het vuur laten staan. Voeg wat zout toe om de saus op smaak te brengen.
Giet de pasta af zodra deze klaar is en roer de saus door de pasta heen. Gerecht is nu klaar om opgedient te worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

alkien zegt:
Ik heb dit recept gisteren gemaakt. Ik kan zeggen ...voor grote eters is het gewoon veel te weinig. Ik heb het verdubbeld. En er extra champignons aan toegevoegd. Nou... dan is het smullen. Toppie basis recept, maar met wat aanpassingen kun je er veel meer mee. En om nog even over de hoeveelheid room ....nee, is prima uitgekiend door de bedenkster ;) Heerlijk
devos

devos zegt:
hay
is de room niet te veel?

greetz
chinees

chinees zegt:
ga ik vandaag maken lijk me wel lekker. marja