KookJij

Pasta met garnalen

Een heerlijk pasta met garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met garnalen te bereiden

Knijp half bolletje knoflook uit met de knoflookpers en meng dit met enkele lepels olijfolie. Vermeng de gamba's met de knoflookolie en laat een uurtje marineren. Verwarm de hapjespan en dan de gamaba's met de olie even aanbakken. Als de gamba's kleuren de gorgonzola en de kookroom toevoegen.Geef een flinke draai uit de pepermolen en laat de saus wat indikken Kook intussen de pasta al dente.
Lekker met een frisse salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Lekker, al veel gemaakt :D