KookJij

Paprika stamppot

Een heerlijk paprika stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: van me zelf
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprika stamppot te bereiden

Snij de paprika en de uien klein.
Schil de aardappels en kook ze gaar met een bouillon blokje.
Rul het gehakt tot het gaar is, neem het uit de pan en bak de uien en paprika gaar. Doe het gehakt er weer bij om het weer een beetje op te warmen.
Stamp de aardappels met een beetje melk en boter en doe het gehakt mengsel er bij met de kaas en roer het door elkaar.

Mijn kookverhaal (nathalie Looman)

Het is voedzaam en heel gezond en nog lekker ook, zelfs de kinderen zijn er dol op en het is makkelijk om vooraf te maken want je kan het ook goed opwarmen in de koekenpan als je het niet gelijk kan eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tanja

tanja zegt:
Lijkt me heerlijk!! Ga het snel maken,en het is ook budgetgericht! Geweldig!!!:)
jennypiet

jennypiet zegt:
Smaakt lekker! Wij lusten echter geen mais, maar ik kan me voorstellen, dat 't 'n toevoegende waarde heeft!
Henk van Haandel

Henk van Haandel zegt:
Tip: roer er een blikje mais door.