Recept
« Terug naar recepten
Papiollot van zalm en asperges
PT35M
Papiollot van zalm en asperges
Een heerlijk papiollot van zalm en asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papiollot van zalm en asperges te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de asperges en snij de harde onderkant af. Kook de asperges beetgaar in 5-10 minuten. Laat goed uitlekken, maar bewaar een beetje kookvocht. Snij d rode ui in fijne ringen. Scheur de blaadjes van de basilicum. Verdeel de asperges over stukken bakpapier of aluminiumfolie. Leg daarop het stuk zalm. Verdeel ook de ui en de basilicum erover. Besprenkel met olijfolie en voeg aan elk pakketje ook 1 el kookvocht van de asperges toe. Breng verder op smaak met peper en zout. Vouw het bakpapier of aluminiumfolie toe zodat je een pakketje hebt, maar zorg ervoor dat er nog wat ruimte is. Pak dus niet te strak in. Bak de vis gaar in de voorverwarmde oven in ongeveer 15-20 minuten. Serveer met een klein slaatje en wat pasta of aardappelen.