KookJij

Pannenkoek met kaas en pijnboompitjes

Een heerlijk pannenkoek met kaas en pijnboompitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pannenkoek met kaas en pijnboompitjes te bereiden

Maak het pannekoekenbeslag met de eieren, de bloem en de melk. Zet een koekenpan op een halfhoog vuurtje. Doe er boter in en wacht totdat die is gesmolten. Doe dan het beslag er in. Als de onderkant goudbruin is draai je hem om. Doe er plakjes kaas op en pijnboompitjes. Als de onderkant weer goudbruin is kan je hem op een bord leggen. Rol hem op. Doe dat ook met de andere pannekoek. Bereid de aardappelpuree zoals is aangegeven op de verpakking en verdeel over de 2 borden.
Smakelijk eten!

Mijn kookverhaal (Anne Verbeek)

Op school was er een keer een pannekoekenwedstrijd. Degene met het origineelste idee won. Ik had dit verzonnen. Ik had helaas niet gewonnen :-(

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

erna .vanderhaeghen

erna .vanderhaeghen zegt:
Lijkt me wel lekker, als je de pannenkoekjes belegt met gerookte zalm en besmeert met kruidenboter of zure room en in partjes snijdt heb je een lekker apperitiefhapje.