Recept
« Terug naar recepten
					
						Paling met gebakken appels en stroopsaus
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Paling met gebakken appels en stroopsaus
Een heerlijk paling met gebakken appels en stroopsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Ramon Beuk
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Paling met gebakken appels en stroopsaus te bereiden
Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in partjes en bak ze in een beetje olie om en om. Voeg de stroop, het limoensap en de fijngehakte peper toe en bak 2 minuten rustig mee. Snijd de paling in grove stukken. Draai het vuur uit en roer de stukken paling en rucola door de appels. Verdeel de salade over diepe borden.
									
                    
babs zegt: