KookJij

Paling met gebakken appels en stroopsaus

Een heerlijk paling met gebakken appels en stroopsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Ramon Beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paling met gebakken appels en stroopsaus te bereiden

Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in partjes en bak ze in een beetje olie om en om. Voeg de stroop, het limoensap en de fijngehakte peper toe en bak 2 minuten rustig mee. Snijd de paling in grove stukken. Draai het vuur uit en roer de stukken paling en rucola door de appels. Verdeel de salade over diepe borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

babs

babs zegt:
de stroop is dat appelstroop of stroop van de pannekoek..dat is niet helemaal duidelijk. groet van mij Babs
koen

koen zegt:
lijkt me lekker