KookJij

Paëlla

Een heerlijk paëlla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paëlla te bereiden

Kook de scampi's en de gamba's gaar in water gekruid met cayennepeper.
Doe de visbouillon in een kookpot, voeg de saffraan en de rijst toe.
Laat dit alles 10 minuten koken en voeg dan de erwten, paprikablokjes en gesneden ui toe. Pas op het einde de inktvisringen erbij doen.
Als de rijst gaar is, pot van het vuur nemen en de garnalen en het gekookte mosselvlees bijvoegen. Doe het geheel in de paëllapan en versier met scampi's, gamba's en mosselschelpen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jos

Jos zegt:
Hallo Marianne,
Ik dank je hartelijk voor de informatie, ik heb daar bij de viswinkel nooit zo opgelet. Daardoor heb ik het misschien niet gezien of het staat er niet bij. Ik weet het nu
Dus nogmaals hartelijk dank.

MVG. Jos.
aan Jos

aan Jos zegt:
Hallo Jos,
Dat zijn de maten van scampi's en van gamba's net zoals je dat bij oesters hebt. Maar eerlijk gezegd ik let daar niet op hoor. Alhoewel hoe groter ze zijn hoe meer smaak natuurlijk. vriendelijke groetjes
;)
Jos

Jos zegt:
Hallo Marianne,
Mag ik vragen wat de getallen tussen haakjes achter de gamba's en scampi's betekenen?

MVG Jos.