Recept
« Terug naar recepten
					
						Paella uit de Skottelbraai
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Paella uit de Skottelbraai
Paella uit de Skottelbraai is een heerlijk buiten recept en niet al te moeilijk om klaar te maken.
            
            
					
									Recept van:
									Bobby
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Mediterrane
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Paella uit de Skottelbraai te bereiden
Kook water voor de rijst en voeg de rijst hieraan toe. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Dit is meestal zo'n 10 minuten.
Zet ondertussen de Skottelbraai op de laagste stand aan en voeg hier voldoende olie aan toe zodat het eten niet gaat aanbranden.
Snipper de ui en knoflook voeg dit toe aan de verwarmde olie en bak dit zo'n 2 minuten
Snij ondertussen de salami en voeg dit toe en bak dit zo'n 3 minuten mee. Ondertussen kan je de overige groenten snijden, voeg deze toe en bak dit zo'n 2 minuten. Voeg hierna de garnalen toe en bak deze 2 minuten mee.
Verplaatst alles naar de rand van de Skottelbraai en doe de gekookte rijst (afgegoten) in het midden van de Skottelbraai. Voeg wat peper, zout en chilipoeder toe en bak de rijst totdat het droog is, zo'n 2 a 3 minuten.
Roer alles door elkaar en maak het op smaak met eventueel wat extra chilipoeder.
Eet smakelijk!
										Zet ondertussen de Skottelbraai op de laagste stand aan en voeg hier voldoende olie aan toe zodat het eten niet gaat aanbranden.
Snipper de ui en knoflook voeg dit toe aan de verwarmde olie en bak dit zo'n 2 minuten
Snij ondertussen de salami en voeg dit toe en bak dit zo'n 3 minuten mee. Ondertussen kan je de overige groenten snijden, voeg deze toe en bak dit zo'n 2 minuten. Voeg hierna de garnalen toe en bak deze 2 minuten mee.
Verplaatst alles naar de rand van de Skottelbraai en doe de gekookte rijst (afgegoten) in het midden van de Skottelbraai. Voeg wat peper, zout en chilipoeder toe en bak de rijst totdat het droog is, zo'n 2 a 3 minuten.
Roer alles door elkaar en maak het op smaak met eventueel wat extra chilipoeder.
Eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Bobby)
In Italie heb je erg lekkere salami, dit is ook de reden dat ik het door de paella heb gedaan. Het is een erg gemakkelijk en leuk recept om op bijvoorbeeld de camping te maken. Je hoeft het natuurlijk niet op de Skottelbraai te doen, het kan ook gemakkelijk in een wokpan.
									 
                    




 
					



Anna Koudys zegt: