KookJij

Oud bruggekaassoep met bier

Een heerlijk oud bruggekaassoep met bier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: info blad oud brugge
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oud bruggekaassoep met bier te bereiden

Snijd de groenten in dobbelstenen en laat zweten in de boter.
Giet er het bier over en laat even opkoken.
Giet er dan de gevogeltebouillon bij en houd een half uur zacht aan de kook.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de hesp en de oud brugge in dobbelstenen en verdeel samen met de room over de soepkommetjes.
Giet er de kokende soep op.
Versier met fijngehakte peterselie en broodkorstjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst