KookJij

Oosterse noedelsoep

Een heerlijk oosterse noedelsoep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oosterse noedelsoep te bereiden

Verhit in een soeppan de olie en bak hierin de kipfilet met de shii-takes tot ze sterk geuren. Schenk de fond erbij en voeg de gemberwortel, de knoflook en 200 ml water toe. Breng tegen de kook aan en laat 15 minuten zachtjes trekken. Kook intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de paksoibladeren in dunne repen en de stengels in repen. Haal de knoflook en de gemberwortel uit de soep. Breng de soep pittig op smaak met vissaus en peper en zout en voeg de paksoistelen en de bosui toe. Laat de soep 3 minuten zachtjes koken, draai het vuur uit en schep het paksoiblad door de soep. Schep de soep in wijde kommen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst