KookJij

obatzda op landbrood

Een heerlijk obatzda op landbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe obatzda op landbrood te bereiden

Pel en snipper de ui voor de obatzda. Druk de camembert met een vork fijn. Kneed de boter en de kwark erbij, voeg de ui toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout en paprikapoeder. Spoel de rammenas af en maak er met een rasp spiralen van of snijd hem in dunne schijfjes. Maak de radijsjes schoon. Snijd 4 radijsjes in dunne schijfjes. Snijd 1 radijsje in fijne blokjes. Was de bieslook en snijd hem fijn. Smeer de obatzda crème op het brood. Bestrooi het met de rammenas, de blokjes radijs, de bieslook en naar smaak paprikapoeder. Garneer het brood tenslotte met wat slablaadjes en de radijsschijfjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Willemien Snijder

Willemien Snijder zegt:
Je kunt er ook een beetje karwijzaad gemalen aan toe voegen. Dit geeft de specifieke Beierse smaak.Ik gebruik zelf het recept vaak om restjes kaas in te verwerken. Ideaal recept daarvoor.:p