KookJij

Minibroodjes met roerei en bieslook

Een heerlijk minibroodjes met roerei en bieslook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: wereldse recepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minibroodjes met roerei en bieslook te bereiden

Klop de eieren met de slagroom met een garde los in een grote kom. Voeg zout en peper toe.
Verwarm een koekenpan en laat de boter in de pan smelten. Schenk als de boter begint te kleuren in een keer het eiermengsel in de pan.
Blijf constant roeren terwijl je het ei op middelhoog vuur verwarmt. Draai als het ei half gestold is het vuur onder de pan uit.
Blijf roeren en voeg de helft van de bieslook toe. Laat het roerei nog 5 minuten rusten.
Beleg 8 luxe minibroodjes met het roerei en strooi er overgebleven bieslook over.
Tips:
De slagroom maakt dit roereitje extra zacht en romig


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst