Recept
« Terug naar recepten
					
						minestrone soep
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			minestrone soep
Een heerlijk minestrone soep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									hennie de bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											16
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe minestrone soep te bereiden
pakken zontomaatje in de pan leeggieten
pot bouillon erbij met 2 potten water
tomatenstukjes erbij
de bonen afspoelen en ook in de pan doen, en de groenten erin.
Alles rustig aan de kook brengen eventueel wat water erbij zelf even bekijken.
Dan de salami fijnsnijden en de ham in blokjes ook erbij doen.
als laatste de pasta (strikjes of iets anders)
op smaak brengen met de italiaanse kruiden.
De soep 1 dag van te voren maken makkelijk en lekkerder.
Kaas in de soepkom eroverheen
Giabatta stokbrood erbij is heerlijk.
									pot bouillon erbij met 2 potten water
tomatenstukjes erbij
de bonen afspoelen en ook in de pan doen, en de groenten erin.
Alles rustig aan de kook brengen eventueel wat water erbij zelf even bekijken.
Dan de salami fijnsnijden en de ham in blokjes ook erbij doen.
als laatste de pasta (strikjes of iets anders)
op smaak brengen met de italiaanse kruiden.
De soep 1 dag van te voren maken makkelijk en lekkerder.
Kaas in de soepkom eroverheen
Giabatta stokbrood erbij is heerlijk.
 
                    





 
					 
									
Guido zegt: