Recept
« Terug naar recepten
					
						Mihoen met kip en garnalen
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mihoen met kip en garnalen
Een heerlijk mihoen met kip en garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Barbara Metz
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									mijn kookboekje 1987
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mihoen met kip en garnalen te bereiden
   ☻Kook de mihoen  zoals vermeld op de verpakking.
☻Kip op middelhoog vuur goudbruin bakken.
☻Champignonmix +paprikareepjes op hoog vuur tot de
paprika wat verkleurt.
    
☻Op smaak brengen met gembersiroop + soyasaus.
☻Doe de garnalen erdoor + warm ze 1 min mee.
☻Doe de mihoen in een schaal en schep het gerechtje er
bovenop.
☻Bestrooien met het bosuitje.
☻Meteen opdienen.
									☻Kip op middelhoog vuur goudbruin bakken.
☻Champignonmix +paprikareepjes op hoog vuur tot de
paprika wat verkleurt.
☻Op smaak brengen met gembersiroop + soyasaus.
☻Doe de garnalen erdoor + warm ze 1 min mee.
☻Doe de mihoen in een schaal en schep het gerechtje er
bovenop.
☻Bestrooien met het bosuitje.
☻Meteen opdienen.
 
                    





 
					