Verdeel de taart in punten en leg die op de bordjes. Lepel daarover een paar lepels vruchten-vlaaivulling.
Eenvoudiger kan haast niet.
In plaats van mascarpone kun je ook een dikke Griekse yoghurt gebruiken, of yoghurt, karnemelk die door een doek is gegoten en uitgegehangen is.
Recept
« Terug naar recepten
Mascarpone Vruchtentaart (Snelrecept)
PT30M
Mascarpone Vruchtentaart (Snelrecept)
Een heerlijk mascarpone vruchtentaart (snelrecept) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarpone Vruchtentaart (Snelrecept) te bereiden
1).De spritsachtige koekjes volledig verkruimelen en de gesmolten boter daarin verwerken.
2).De sprits massa over de bodem van de springvorm verdelen en aanstampen tot een compacte bodemlaag.
3).Klop de vanille suiker door de mascarpone.
4).Klop de slagroom stijf.
5).Vermeng de mascarpone met de slagroom en stort dat in de springvorm en zet dat in de koelkast.
2).De sprits massa over de bodem van de springvorm verdelen en aanstampen tot een compacte bodemlaag.
3).Klop de vanille suiker door de mascarpone.
4).Klop de slagroom stijf.
5).Vermeng de mascarpone met de slagroom en stort dat in de springvorm en zet dat in de koelkast.
carmen giskes zegt: