Recept
« Terug naar recepten
					
						Marinade de Eppo
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Marinade de Eppo
Een heerlijk marinade de eppo recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erik Nienhuis
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									1-10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
 - > BBQ & Grillen - Gerechten
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Joke en Johan Pendjol
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Marinade de Eppo te bereiden
 Voor ongeveer 10 stokjes 700 gram varkenlappen in mooie stukken snijden en in een kom doen. Dan het volgende toevoegen:theelepel laos-poeder, theelepel gemberpoeder, flinke theelepel knoflookpasta, snuf zout, halve tot een hele theelepel sambal, scheutje oestersaus en afmaken met voldoende ketjap manis.  
									
                    
ingrid zegt: