KookJij

Looze vink van zalm

Een heerlijk looze vink van zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Belgisch recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Looze vink van zalm te bereiden

peterselie, gehakt staafmixer
Hak de rauwe zalm fijn en breng deze op smaak met een klein beetje peper en zout. Leg elke plak gerookte zalm op een stukje plasticfolie en verdeel er de gehakte zalm over. Rol met behulp van de folie de 4 zalmplakjes met vulling strak op. Haal de zalmrolletjes uit de folie. Dip de uiteinden van elk rolletje in de fijngehakte kruiden.
Meng met behulp van een staafmixer het sjalotje met de mosterd, het bier en de azijn tot een glad geheel. Voeg dan druppelsgewijs, terwijl de machine draait, de olie toe. Meng er vervolgens de peterselie door. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Verdeel de zalmrolletjes over borden en sprenkel er de dressing omheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst